1396/12/15
خالق مدیر و مدبری را شکر و سپاس بیکران که آدمی را به شرف فراگیری دانش و بکار گیری آن بر دیگر مخلوقات برتری بخشید. بسیار مفتخر و خرسندیم که نهمین کنگره ی ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دومین همایش سواد سلامت را با همکاری صاحب نظران و اندیشمندان در این رشته را در شهر مشهد پایتخت معنوی جهان اسلام برگزار می کنیم

این رویداد بزرگ علمی امکان تبادل آخرین دستاوردها در زمینه ارتقاء سلامت و سواد سلامت عمدتا در محورهای سلامت اجتماع محور و حاشیه نشینی,سواد سلامت، آموزش پاسخگو و سلامت معنوی  فراهم خواهد کرد.
انجام سخنرانی های کلیدی توسط اندیشمندان داخلی، ارائه مقالات و کارگاههای مختلف از برنامه های این همایش در نظر گرفته شده است. از کلیه صاحب نظران، متخصصان و علاقمندان به این علم و دانشجویان مرتبط با این تخصص جهت شرکت و بهره مندی از این گرد همائی دعوت بعمل می آوریم . امید است که برگزاری با شکوه این کنگره در جهت گامی کوچک در پیشبرد اهداف عالیه ایران اسلامی موثر باشد. پیشاپیش از اعضای هیئت علمی کنگره ، پژوهشگران برجسته یی که دعوت ما را جهت شرکت در این کنگره پذیرفته اند و همچنین کادر اجرایی زحمت کش و کلیه ی دانشجویانی که در این زمینه تلاش می کنند، قدردانی و تشکر می نمایم.

دکترنوشین پیمان
دبیرعلمی نهمین کنگره ی ملی آموزش بهداشت
و ارتقاء سلامت و دومین همایش سواد سلامت

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !