1397/06/29
با توجه به استقبال علاقمندان برای ارائه مقاله و درخواست مکرر از دبیرخانه همایش جهت تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات، کمیته برگزاری، مهلت دریافت چکیده مقالات را تا10 مهرماه تمدید نمود.

از کلیه محققین و پژوهشگران محترم خواهشمند است جهت رعایت زمانبندی همایش حداکثر تا تاریخ فوق چکیده مقالات خود را در سایت بارگذاری نمایند.

لازم به ذکر است این مهلت به هیچ وجه مجددا" تمدید نخواهد شد.

1397/06/17
تیزر اطلاع رسانی نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و دومین همایش سواد سلامت توسط دبیرخانه کنگره تهیه گردید این تیزر در کانال اطلاع رسانی کنگره در پیام رسان سروش به آدرس hehpmums@ نیز قابل دانلود می باشد

جهت مشاهده تیزر کنگره در سایت آپارت اینجا را کلیک نمایید

1397/06/17
به اطلاع می رساند در" نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش سواد سلامت" شرایطی فراهم شده است که افراد بتوانند تجارب خود را که در حوزه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت انجام داده اند ، با دیگران به اشتراک بگذارند.

بدون شک یکی از موثرترین راههای انتقال دانش و مهارت ، تجاربی هست که افراد آن را در محیط کسب کرده اند و انتقال آن به دیگران به نوعی انتقال دانش و مهارت می باشد.
تجارب موفق بستر مناسبی است برای انتقال دانش، و بیان ایده های نوآورانه و خلاق در جهت به اشتراک گذاری و بهره مندی دیگر افراد که در حوزه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت فعالیت دارند.
لذا شرکت کنندگان محترم می توانند تجارب موفق خود را در قالب فرم زیر تهیه و از طریق پنل کاربری در بخش  چکیده مقالات ارسال نمایند

دانلود فرم ثبت تجربه

1397/05/11
به اطلاع می رساند مرحله اول داوری مقالات همزمان با ارسال مقالات آغاز شد. در این مرحله مقالات از نظر ساختاری، کیفیت و تطابق با محورهای کنگره مورد بررسی و غربالگری قرار خواهند گرفت

به منظور شفاف سازی و آگاهی پژوهشگران و اساتید گرامی از فرایند و نحوه داوری مقالات نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت  به اطلاع می رساند مرحله اول داوری مقالات همزمان با ارسال مقالات آغاز شد. در این مرحله مقالات از نظر ساختاری، کیفیت و تطابق با محورهای کنگره مورد بررسی و غربالگری  قرار خواهند گرفت
شایان ذکر است پس از انجام این مرحله ، داوری علمی مقالات توسط کمیته علمی انجام خواهد شد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر