1397/02/20
با توجه به ثبت همایش در پایگاه های اطلاعاتی مانند ISC خواهشمند است چکیده مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی در یک فایل ورد تهیه و از طریق سامانه کاربری در سایت همایش ارسال شود. دقت نمایید چکیده فارسی و انگلیسی در یک فایل ارسال گردد

نکته: همکاران گرامی که قبل از این اطلاعیه مقالات خود را تنها  به زیان فارسی ارسال نموده اند خواهشمندیم  به مراجعه به پنل کاربری خود در سایت همایش مجددا چکیده مقالات خود را به زیان فارسی و انگلیسی ارسال نمایند

1397/01/16

احتراما به استحضار می رساند با توجه به پیگیری های به عمل آمده برای اولین بار نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC ثبت گردید. این موضوع باعث می شود که کلیه مقالات همایش در ISC نمایه شده و رویت پذیری آن را افزایش می دهد. بعلاوه اطلاعات این همایش بصورت همیشگی حتی در سال های بعد از برگزاری قابل رویت و سرچ در اینترنت خواهد بود.

1396/12/15
خالق مدیر و مدبری را شکر و سپاس بیکران که آدمی را به شرف فراگیری دانش و بکار گیری آن بر دیگر مخلوقات برتری بخشید. بسیار مفتخر و خرسندیم که نهمین کنگره ی ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دومین همایش سواد سلامت را با همکاری صاحب نظران و اندیشمندان در این رشته را در شهر مشهد پایتخت معنوی جهان اسلام برگزار می کنیم

این رویداد بزرگ علمی امکان تبادل آخرین دستاوردها در زمینه ارتقاء سلامت و سواد سلامت عمدتا در محورهای سلامت اجتماع محور و حاشیه نشینی,سواد سلامت، آموزش پاسخگو و سلامت معنوی  فراهم خواهد کرد.
انجام سخنرانی های کلیدی توسط اندیشمندان داخلی، ارائه مقالات و کارگاههای مختلف از برنامه های این همایش در نظر گرفته شده است. از کلیه صاحب نظران، متخصصان و علاقمندان به این علم و دانشجویان مرتبط با این تخصص جهت شرکت و بهره مندی از این گرد همائی دعوت بعمل می آوریم . امید است که برگزاری با شکوه این کنگره در جهت گامی کوچک در پیشبرد اهداف عالیه ایران اسلامی موثر باشد. پیشاپیش از اعضای هیئت علمی کنگره ، پژوهشگران برجسته یی که دعوت ما را جهت شرکت در این کنگره پذیرفته اند و همچنین کادر اجرایی زحمت کش و کلیه ی دانشجویانی که در این زمینه تلاش می کنند، قدردانی و تشکر می نمایم.

دکترنوشین پیمان
دبیرعلمی نهمین کنگره ی ملی آموزش بهداشت
و ارتقاء سلامت و دومین همایش سواد سلامت

1396/08/25
جلسه هماهنگی جهت برگزاری بهتر نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت بین دانشکده های بهداشت خراسان جنوبی، رضوی و شمالی، در گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سایت کنگره، در این جلسه که جناب آقای دکتر محمدرضا میری رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و جناب آقای دکتر محدث حکاک رئیس محترم دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و همچنین اعضای هیئت علمی گر.ه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت حضور داشتند، رایزانی های لازم جهت برگزاری بهتر  نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت انجام شد. همچنین نحوه مشارکت دانشگاه ها در این همایش مورد بحث قرار گرفت.

صفحه اولصفحه قبل12 صفحه بعدصفحه آخر